Székelyhidi Eszter

Funkcionális táplálkozási tanácsadó

Telefonszám: +36-30/885-6955
E-mail cím: hello@szekelyhidieszter.hu
Belvárosi irodám címe: 1053 Budapest, Károlyi utca 14/B földszint 4. (megnézem térképen)

Jelentkezés konzultációra

Foglalj hozzám időpontot egy 45 perces telefonos konzultációra, amely során átbeszéljük jelenlegi kihívásaidat, elakadásaidat és jövőbeli céljaidat. Ha a beszélgetés végén úgy látom, hogy tudunk együtt dolgozni, el tudlak vállalni, úgy ennek lehetőségeiről is beszélni fogunk. A felmérő beszélgetés díja 25.000,-Ft, amely összeg egy együttműködés esetén levonásra kerül a teljes árból.

Ha pedig már gyakorlott és tudatos életmódváltó vagy, akinek nincsenek hormonális vagy egyéb testsúllyal kapcsolatos problémái, ezért nincs szükséged hosszabb távú együttműködésre, de időről-időre vannak kérdéseid, kételyeid az életmódoddal, étkezéseiddel, étrendkiegészítőkkel kapcsolatban, amikre szeretnél választ kapni, vagy valamiben bizonytalan vagy, akkor szintén van lehetőséged 45 percben élőben, egy mini együttműködés keretében feltenni ezeket. A beszélgetés során átbeszéljük a témáidat, segítek tisztábban látni, eligazodni, dönteni, ha arról van szó, vagy csak megerősítelek, hogy jó úton jársz. Ennek ára 25.000,-Ft.

A jelentkezés elküldése után megkapod az átutaláshoz szükséges adatokat. A konzultáció időpontjának egyeztetésére fizetés után kerül sor.