Megbízható partnerek

Ezen az oldalon olyan vállalkozásokat találsz, akiket ismerek, akikben megbízom, és akik ugyanúgy a magas minőség mellett kötelezik el magukat, mint én. Termékeiket én is használom, és jó szívvel ajánlom vendégeimnek is.

A lista bővül..

WTN: Wise Tree Naturals

natúrkozmetikumok, étrendkiegészítők, egészségvédő megoldások

Ha a fenti linkre kattintva vásárolsz (regisztráció nélkül), akkor 10.000,-Ft feletti vásárlás esetén kapsz ajándékba egy 1.000,-Ft-os vásárlási utalványt kapsz, amelyet következő vásárlásodnál beválthatsz.

Ha a linken keresztül regisztrálsz is az oldalon, akkor a vásárlási utalványon túl megadott értékhatáron felüli vásárlás esetén ajándék terméket is választhatsz magadnak.

Új termék: ECHINACEA KOMPLEX, az immunrendszer támogatásáért.

Herbaferm – élőt az élővel!

1.) Herbaferm étrendkiegészítő cseppek: gyógynövények természetes fermentációjával készített vizes kivonata.

2.) Herbaferm „Prefer” étrendkiegészítő kapszula: prebiotikus, természetes fermentációval feltárt gyógynövényrostok fulvosavval, huminsavval és C-vitaminnal.

Rendelni a fenti linkre kattintva tudsz. Kattintás után a regisztráció során a személyes adatok végére írd be a „11366”-os „különleges (ajánlói) kódot”.

Megrendelést követően ha írsz a hello@szekelyhidieszter.hu e-mail címre, szívesen elküldöm Neked a cseppek Rád szabott adagolási útmutatóját!

Bővebb információ

Az egyedi eljárással készült cseppek segítenek helyreállítani az egészséges emésztést, javítják a tápanyagok felszívódását, amely azután beindítja a szervezet regenerációs folyamatait.
A mikrobiom egyensúlyának helyreállításával csökkentik az emésztés okozta fáradtságot („kajakóma”), enyhülnek a puffadások, görcsök, hozzájárulnak a kiváló rostemésztéshez és az egészséges bélmozgáshoz. Fokozódik az energiaszint, a figyelem, a koncentráció, a stressztűrőképesség és pihentetőbbé válik az alvás.
A kapszula fokozza a cseppek kedvező hatását: a rebiózist, azaz a bélflóra helyreállítását.