Visszajelzések

“Nagyon hálás vagyok a segítségedért! Már annyi mindent megpróbáltam, hogy le tudjak fogyni, de senki nem vett igazán komolyan, amikor meg sikerült lefogyni, utána visszahíztam. Amikor Rád találtam, már nem fűztem túl sok reményt az egészhez, de aztán Te megváltoztattad a véleményem az egész szakmáról. Végre valaki igazán odafigyelt rám, meghallgatta a nyűgjeimet, és ami a legfontosabb, tartós megoldást nyújtott. Meg kellett tanulnom türelmesnek lennem magammal szemben. A módszereddel lassan de biztosan elkezdtem fogyni, és sokkal jobban kezdtem érezni magam. ÉS a 12 hetes program utánra vontakozó tanácsaidnak köszönhetően is tartani tudtam a súlyomat 😊 Az általad javasolt módszerekkel tudom, hogyan tarthatom fenn ezt a súlyt, és ha akarom, újra fogyhatok. Köszönöm!!!”

Kitti

“Két hete követem az étrendedet, és már most megtapasztaltam a pozitív hatásait! Nem puffadok, elmúlt a kellemetlen hasfeszülésem, sokkal könnyedebbnek érzem magam, és elkezdtem fogyni- a ruháimon érzem 😉 Köszönöm!”

Bea

“Úristen, annyira vágytam már valakire, aki ilyen részletességel elmagyarázza, mit miért egyek, vagy ne egyek. Nem csak egy sablon étrendet kaptam, hanem tudást, ami számomra nagyon fontos!! Köszi, hogy vagy!”

Eleonóra

„Wenn du Hilfe im Bereich „gesunde Ernährung” oder „gesundes Leben” brauchst, dann bist du hier richtig! Du erhältst von Eszti das Wissen und die volle Unterstützung zum Wohlfühlen!”

Zsuzsi

„Kedves Eszti!

Pont két hónap telt el azóta, hogy megkerestelek, segíts nekem elindulni az egészségtudatos táplálkozás rögös útján…

Nekem elsősorban nem a fogyás volt az elsődleges célom, inkább az egészségmerőrzés (vagy inkább visszaszerzés ). De bevallom őszintén nem bánom ezt a kellemes mellékhatást, vagyis a – 8 kg ot.

Három gyerek édesanyjaként, -12,10 és két évesek- bevallom magamra nem sok idő jutott, de be kellett látnom,hogy ezen változtatnom kell. Szülés és szoptatás után nemigazán rendeződtek helyükre a hormonjaim, egyik probléma hozta elő a másikat…..Ezért döntöttem úgy, hogy a segítségedet kérem.

Az általad elkészített táplálkozási ajánlást követve ( ami figyelembe veszi a kisebb „nyavalyáimat” ) már igen hamar – egy hét után kezdtem érezni a pozitív változásokat a testemben. Először sokkal könnyedebbnek kezdtem magam érezni, sokkal energikusabb lettem, reggelente nem éreztem rozsdásnak minden izületem. Nem sokkal később megszűnt az állandó hasfájásom, a kéz és lábzsibbadásom és a bőröm is sokkal szebb lett. A hangulatomról nem is beszélve.

Nagyon hálás vagyok a támogató segítségedért és a bátorító szavakért.”

Renáta

„Miért őt választottam? Olyan valakit kerestem, aki segítségemre lehet és együttes erővel meg tudjuk oldani a problémáimat. Nem akar gyógyszerekkel teli tömni. A probléma gyökerét akarja gyógyítani és nem csak egy felületi kezelést. Nem kell mondanom, hogy rengetegen vannak, akik közül lehet választani. Nekem is több jelöltem volt. Minden oldalról jól körbe rágtam. Volt már nem egy két csalódás táplálkozási tanácsadókkal.

Bár még nem ismertem és még meg sem bíztam, hogy segítsen nekem, de már hónapokkal előtte felvettük a kapcsolatot. Már akkor ellátott okos tanácsokkal. Mikor eldöntöttem, hogy ő lesz, nem csalódtam! Elsőre szimpatikus volt. Már akkor tudtam, hogy rá mindig, bármikor számíthatok. És tényleg így volt, van! Bármivel fordulhatok hozzá mindig ellát okos tanácsokkal. Ha épp nem úgy megy valami, nem sikerül, vagy magam alatt vagyok. Mindig lelkesit és valahogy mindig sikerül is neki! Újult erővel mentem mindig tovább.

Bár még hosszú az út amit kitűztűnk célnak de együtt kéz a kézben megyünk tovább. Tényleg sokat tudnék még mesélni de ő valóban egy egy nagyon empatikus, önzetlen, segítőkész ember!”

Barbi